Lek istället för bråk


Lek istället för bråk – 64 lekar för en enklare och roligare vardag med barn

Vad gör du när ditt barn ligger på hallgolvet och skriker och bara vägrar klä på sig? Vad finns det att ta till förutom hot eller mutor?

Svaret är: Lek!

Barns lust till lek är nyckeln till att förvandla alla de krav och måste som en vardag med barn är full av, till rena nöjet.

I boken Lek istället för bråk, har Lisa Mannberg samlat 64 lektips, fördelade på åtta vardagssituationer, som hjälper dig att skapa ett roligare och mindre konfliktfyllt samspel med barn.

Lekarna hjälper er med allt från att komma iväg till förskolan och ha trevliga middagar till att klara av disken och lyckas med den svåra konsten att gå och lägga sig.

Kliv in i lekens magiska värld och förvandla er vardag till ett spännande äventyr!

”En suverän handbok i att omvandla konfliktfyllda vardagssituationer till lustfylld lek. Boken är nu inbunden, språket är vassare och kolorering har högre kvalitet.” Eva Lexell Törnblom BTJ nr 10, 2019

”Layouten är läckert luftig och illustrationer ljuvligt lekfulla och kreativt konstnärliga. Språket är föredömligt enkelt, effektivt och levande. Tilltalet genomsyras av en kärleksfull vilja att ha roligt tillsammans när man gör det som behöver göras.” Eva Lexell Törnblom BTJ nr, 2017

Författare: Lisa Mannberg

Illustratör: Anna Forsmark

Förlag: Karneval förlag

Språk: Svenska

Antal sidor: 188

Vikt: 390 gram

Utgiven: 2019-03-14

ISBN: 9789188729217

Upplaga: 2

Köp boken här:


Lek istället för bråk finns även utgiven på Norska med titeln Lek i stedet for krangel. Beställ här:

Lek i stedet for krangel – Lisa Mannberg – häftad (9788273911964) | Adlibris Bokhandel

Denna hemsida använder kakor (cookies). Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du denna användning.