Äntligen vår!?

Starten har gått för årets allra mest kraftfulla kreativa process. Snart ska allt slå ut, kläckas och födas. Jag tänker att jag också borde känna mig fylld av energi och skaparglädje. Men jag känner mig bara trött..

Likt en mullvad kisar jag mot ljuset och känner mig avslöjad av vårsolen. Ja mina fönsterrutor är assmutsiga och mina kläder likaså. Åh nej jag är varken pigg eller pepp. Prestationsångesten börjar komma krypande.. Fast sen slår det mig att ”just det så här känner jag ju varje vår”. Alltid lika skör och ömtålig som en nyplanterad planta. Men om jag bara får lagom med vatten och successivt mer och mer ljus, utan att någon försöker stressa igång mig. Då ska nog denna planta, även denna gång, kunna växa sig stark och kraftfull igen. Kunna skapa vackra blad och kanske till och med några energifyllda tomater framåt sensommaren sådär. Kreativitet och energi kan inte stressas fram men sol, extra omsorg och sömn kan främja dem.

Denna hemsida använder kakor (cookies). Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du denna användning.