Leker frisör

En återkommande favoritlek hos oss är att leka frisörsalong. Fram med en högre pall, några tidningar, snacks och sen en sax såklart. Utan att skryta vill jag ändå påstå att jag har en viss fallenhet för detta med att forma saker med hjälp av en sax och jag kliver gärna in i frisörsrollen så fort någon börjar bli lite långhårig. Hår som kreativt material är dessutom väldigt tacksamt då alltid växer ut igen. Det går ju även att spara en del pengar på denna lek, särskilt eftersom jag nu även erbjuder färgning. Visserligen är det bara jag själv som hittills bokat ”klippning & ekologisk örtfärgning” men jag måste säga att denna frisör verkligen är prisvärd och det finns dessutom alltid bokningsbara tider, oftast redan samma kväll. En verklig räddning för en 40 plussare med mängder av vita hår som hon plötsligt upptäcker dagen innan hon ska på studentfest.

Före
Efter

Denna hemsida använder kakor (cookies). Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du denna användning.