Fake it until you make it

I våras när jag höll på med mina frösådder trodde jag att det knappt skulle bli någon skörd. Våren hade varit så kall vilket gjorde mig oinspirerad att komma igång så allt kom i jorden rätt sent. Ändå kunde jag inte låta bli att leka med tanken på mig själv som en oslagbar odlingsmästare och fantisera om att jag i slutet av sommaren skulle få skörda härligt biffiga tomater och vackra blanka aubergine.

Såhär med facit i hand får jag lov att konstatera att det här med lek är ett oerhört kraftfullt verktyg för att lyckas med saker. Att man provar, utforskar och låtsas att man kan tills att man faktiskt lyckas ”Fake it until you make it”. Trots att plantorna kom i jorden så sent blev det ett gäng läckra bifftomater och hela två stycken sagolikt vackra aubergine.

Och sist men inte minst min jättepumpa eller ”Solägget” som jag också kallar den. Gödslad med bokashikompost och en stor portion lekfullhet och fantasi 👌😘

22 kg

Ett svar på ”Fake it until you make it”

  1. Åh så härligt att få leka i trädgården. Älskar det 🤗. Du ser lycklig ut med ditt solägg 🧡. /Marie

Kommentarer är stängda.

Denna hemsida använder kakor (cookies). Genom att fortsätta använda hemsidan godkänner du denna användning.